9 Τρόποι να ομορφύνετε την είσοδο του σπιτιού σας σε 1 ώρα

Όλοι μας θέλουμε να ανανεώνουμε το σπίτι μας τακτικά αλλά συνήθως ο λόγος που δεν το κάνουμε είναι τα οικονομικά μας και η έλλειψη χρόνου. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας δείχναμε μερικά tips για να ανανεώσετε την είσοδο του σπιτιού σας οικονομικά και σε λιγότερο από μια ώρα;

Πατάκι Το πατάκι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σας όταν φτάνουν στο σπίτι σας. Αλλάζοντάς το αμέσως θα δείξει η είσοδό σας πιο όμορφη και ελκυστική. Ένα όμορφο πατάκι με ένα αισιόδοξο μήνυμα είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή.

Mπορείτε

να βρείτε αμέτρητα πατάκια τόσο σε καταστήματα με είδη σπιτιού όσο και σε e-shops. Ένα που ξεχωρίσαμε και θα μπορούσε να μπει στην είσοδο του σπιτιού σας ώστε να έχετε πάντα εκεί τις παντόφλες σας όταν γυρνάτε είναι αυτό της εικόνας παρακάτω.

DIY πατάκι από πέτρες Μπορείτε να φτιάξετε ένα πανέμορφο πατάκι μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα απλό πλαστικό πατάκι, κόλλα για πλαστικές επιφάνειες (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία και καταστήματα με είδη κατασκευών) και βότσαλα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση εισόδου, διακόσμηση σε 1 ώρα, ιδέες διακόσμησης, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα