5 fashion items που δεν χρειάζεστε στις διακοπές

07:57 9/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Έχουμε μιλήσει εκτενέστατα για τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών μας, τι γίνεται όμως με εκείνα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που και να μην μπουν στις αποσκευές μας, καλό θα μας κάνει; Διακοπές πάτε άλλωστε, δεν πρέπει και αυτή η βαλίτσα να πάρει μια ανάσα;

Για να μην παρεξηγηθούμε βέβαια, θεωρητικά μπορείτε να πάρετε σχεδόν ό,τι θέλετε μαζί σας, το θέμα όμως είναι να κινηθείτε και κάπως πρακτικά. Ένα statement κομμάτι, για παράδειγμα, σίγουρα θα απογειώσει ένα look κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε όμως να το φορέσετε παραπάνω από μία φορά και με

διαφορετικά items; Αυτό να σκέφτεστε, προκειμένου να μην καταλήξετε με περιττά ρούχα που πιάνουν χώρο.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Skinny jeans. Έχουμε πει ότι μπορούμε κάλλιστα να τα φοράμε και το καλοκαίρι μέσα στην πόλη, στις διακοπές όμως δεν θα σας βολέψουν. Παραλία, μαγιό, βάλε-βγάλε στενά παντελόνια… You get the picture,.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προτιμήστε ανάλαφρες παντελόνες ή κομμάτια τύπου culottes που θα σας κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επίσημο λευκό πουκάμισο. Εν-νο-εί-ται πως το λατρεύουμε, αν όμως πρόκειται για το μοναδικό καλό λευκό πουκάμισο που έχετε στη ντουλάπα σας, καλύτερα μην ρισκάρετε να το πάρετε μαζί σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αντ” αυτού, μια αέρινη πουκαμίσα ή ένα shirt dress θα θυμίσουν κάτι από αυτό το κλασικό item, ενώ θα σας συνοδεύσουν από την παραλία μέχρι το βραδινό ποτό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακριβά κοσμήματα. Ξεχάστε τα κειμήλια της γιαγιάς σας ή τα δώρα που σας έχουν κάνει κατά καιρούς. Το ρίσκο να τα χάσετε στις διακοπές είναι μεγάλο – και δεν το θέλετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προτιμήστε πιο casual και καθημερινά κομμάτια, τα οποία δεν απαιτούν και τόσο μεγάλη προσοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αναβαθμίσουν το στιλ σας. By the way, θυμηθείτε εδώ ποιος είναι ο πιο cool τρόπος για να φοράτε τα κοσμήματά σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μεγάλες τσάντες. Αν εκτός από την τσάντα παραλίας σκοπεύετε να πάρετε ακόμα μία μαζί σας, αφήστε καλύτερα τις πολύ μεγάλες daybags.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προτιμήστε μια πιο μικρή σε μέγεθος – είναι τάση, δεν το λέμε τυχαία, και αν θέλετε να είστε ακόμα περισσότερο στη μόδα, διαλέξτε μία ψάθινη που θυμίζει καλαθάκι!

Δείτε περισσότερα Galleries

Δερμάτινα κομμάτια. Ο πειρασμός είναι μεγάλος, καθώς ακόμα και το καλοκαίρι δείχουν ιδιαίτερα chic, δεν συνδυάζονται εύκολα όμως με διακοπές και παραλία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν θέλετε οπωσδήποτε να πάρετε μαζί κομμάτια από κάποιο ιδιαίτερο υλικό, προτιμήστε το βελούδο, που είναι και μία από τις πιο hot τάσεις για τους επόμενους μήνες!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: βαλίτσα διακοπών, καλοκαίρι, κοσμήματα, νησί, πακετάρισμα, πουκαμίσες, πουκάμισο

Keywords
Τυχαία Θέματα