Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

07:50 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤρίτη 9 Αυγούστου 2016 Τρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν και μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Καλό θα ήταν να παραβλέψετε

λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι. Πάρτε μαθήματα από το παρελθόν και μην πάρετε αποφάσεις να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε, μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία μία και τακτοποιούνται. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δεν χρειάζεται να ενθαρρύνετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ: Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές. Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι' αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος. Ακούστε τους συνεργάτες σας πριν να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούργιες ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία. Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας, γιατί οι συγγνώμες δεν ωφελούν, όταν λέγονται όλη την ώρα. Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μια σχέση. Οταν δεν γίνεται το δικό σας, δεν χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα βρείτε ανταπόκριση. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια. Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σάς παρασύρει σε λάθη. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές κινήσεις σας. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού χώρου σας θα σας εκνευρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε, λοιπόν, τον φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ότι δεν σας αρέσει και δεν σας αντιπροσωπεύει. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν. Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δεν σας οδηγούν πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σχέσεις σας για χάρη της εργασίας σας. Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες γιατί δεν σας ευνοούν οι συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα