EURO 2016: Ρουμανία-Αλβανία, 22:00

Ρουμανία και Αλβανία κοντράρονται απόψε στη Λιόν (22:00, ΕΡΤ2), αναζητώντας η κάθε μία τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν το παιχνίδι Ρουμάνοι και Αλβανοί καθώς παρά το γεγονός πως δεν έχουν νίκη ακόμη στη διοργάνωση, διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ρουμανία έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Ελβετία την προηγούμενη αγωνιστική και χρειάζεται νίκη σήμερα για δύο λόγους. Είτε για να περιμένει ήττα της Ελβετίας και να προκριθεί ως 2η από τον όμιλο είτε για να είναι μέσα στις

τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται και μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερης έκτασης νίκη, όμως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Από την πλευρά της η Αλβανία δεν έχει ακόμη βαθμό στον όμιλο όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει ήδη αποκλειστεί. Ενδεχόμενο να τερματίσει 2η δεν υπάρχει και ελπίζει στην κατάκτηση της νίκης, η οποία ίσως την φέρει μέσα στις καλύτερες τρίτες του τουρνουά. Το αρνητικό γεγονός φυσικά είναι πως έχει ήδη συντελεστή τερμάτων -3 οπότε το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Για τους γηπεδούχους είναι αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ Ρατς καθώς και ο σκόρερ των δύο τερμάτων μέχρι στιγμής, Στάνκου. Από την πλευρά τους οι Αλβανοί θα έχουν ξανά στην 11άδα τον αρχηγό και κεντρικό αμυντικό Τσάνα ενώ θα λείψει ο μέσος Κουκέλι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβάκος Ρομάν Σλίσκο.

Πιθανές Συνθέσεις
Ρουμανία:Ταταρουσάνου - Φιλίπ, Γκριγκόρε, Κίρικες, Σαπουνάρου - Χόμπαν, Πρεπελίτσα - Στάνκιου, Στάνκου, Τόρζε - Κέσερου
Αλβανία:Μπερίσα - Χισάι, Μαβράι, Τσάνα, Αγκόλι - Αμπράσι, Κάτσε, Τσάκα - Ρόσι, Λενγιανί, Σαντίκου

Υπέρτιτλος: 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 19 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΡουμανίαΟμάδα Β: ΑλβανίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/273138/euro-2016-roymania-alvania-2200-1os-omilos-19-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα