EURO 2016: Ελβετία-Γαλλία, 22:00

Ολοκληρώνεται ο 1ος όμιλος απόψε με την αναμέτρηση Ελβετία-Γαλλία (22:00. ΕΡΤ1) στην πόλη Λιλ.

Τα δύο φαβορί του ομίλου κοντράρονται μεταξύ τους στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου. Η Ελβετία χρειάζεται ένα βαθμό για να πάρει το εισιτήριο ενώ μπορεί να προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση ακόμη και με ήττα. Από την πλευρά της η Γαλλία, θέλει να κρατήσει την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται

έχοντας έξι βαθμούς.

Η Ελβετία περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στην Ρουμανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και διατήρησε τον πρώτο λόγο για πρόκριση ως 2η πίσω από τη Γαλλία. Οι παίκτες του Πέτκοβιτς βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με ένα τέρμα του Μεχμέντι στο ξεκίνημα του 2ου μέρους.

Σήμερα χρειάζονται νίκη απέναντι στη Γαλλία για να τερματίσουν στην 1η θέση ενώ παίρνουν την πρόκριση ως δεύτεροι αν περιοριστούν στην ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας θα περιμένουν μη νίκη της Ρουμανίας ενώ υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να προκριθούν και με το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που δίνουν οι τρίτες θέσεις. Προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ παραμένει άγνωστο αν θα προτιμηθεί ξανά ο Σεφέροβιτς στην επίθεση αφού δεν έχει ικανοποιήσει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του.

Από την πλευρά της η Γαλλία μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Κόντρα σε Ρουμανία και Αλβανία δυσκολεύτηκε αρκετά σκοράροντας στο φινάλε των αγώνων, όμως απόψε έχει τη δυνατότητα με δύο αποτελέσματα να πάρει την πρώτη θέση. Η πρόκριση είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται ο Ντιντιέ Ντεσάμπ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν μέχρι στιγμής.

Καντέ και Ζιρού βρίσκονται στο όριο καρτών ενώ ίσως πάρουν ανάσες οι Εβρά και Ματουιντί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

Πιθανές Συνθέσεις
Ελβετία:Ζόμερ - Λιχστάινερ, Τζουρού, Σαρ, Ροντρίγκεζ - Τζεμαλί, Μπεχράμι, Τσάκα - Μεχμέντι, Σακίρι, Εμπολό
Γαλλία:Γιορίς - Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Ντιν - Καμπάιγ, Σισοκό, Πογκμπά - Παγιέ, Γκριεζμάν, Ζινιάκ

Υπέρτιτλος: 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 19 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΕλβετίαΟμάδα Β: ΓαλλίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/273136/euro-2016-elvetia-gallia-2200-1os-omilos-19-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα