Το αυριανό πάρτι του Ψυχάρη στο Κολωνάκι και οι θύμισες του πρώην υπουργού

Το καθιερωμένο κοκτέιλ πάρτι πριν τις εκλογές.

Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει αύριο το βράδυ στις 9.00 στην Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Και ο λόγος είναι το καθιερωμένο κοκτέιλ πάρτι (τη νύχτα πριν τις εκλογές) που οργανώνει – παραδοσιακά, στην οικία του ο πρόεδρος του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης. Το ενδιαφέρον όμως σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του Οκτωβρίου του

2009, εστιάζεται στις πολύ υψηλές αφίξεις (πιο ψηλές χτυπάς ταβάνι)!

Μεταξύ άλλων το παρών αναμένεται να δώσουν αρκετοί πρώην και νυν, γαλάζιοι, αλλά και πράσινοι υπουργοί. Ο δημοσιογραφικός κόσμος που εκπροσωπείται αποκλειστικά από συναδέλφους του ΔΟΛ, οι αφίξεις, αλλά και οι απουσίες, που θα καταγραφούν θα έχουν όπως πάντα τη σημασία τους!

Να σημειωθεί ότι παραδοσιακά δεν προσκαλούνται ποτέ, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι εκτός ΔΟΛ, δεν εξαιρούνται ούτε οι συνάδελφοι του μεγάλου καναλιού! Πρώην υπουργός όμως που θα δώσει και αύριο το παρών, θυμάται τις χαλαρές συζητήσεις και τα απολαυστικά πηγαδάκια του Οκτώβρη του ’09 και αναπολεί την αίσθηση αναμονής πριν την υπουργοποίησή του!

Σήμερα λέει, «ευχαριστώ δεν θα πάρω» και αλλάζει κουβέντα! Αμέσως το μυαλό του τρέχει στους καλεσμένους που περίμεναν το σχόλιο του Σταύρου Ψυχάρη για το πώς ο ΔΟΛ θα αντιμετώπιζε τον νέο πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και δεν άργησε να έρθει, θυμίζοντας τη λακωνική φράση του στο περίπου, «Το μαγαζί (δηλαδή ο ΔΟΛ), είναι γωνία, όσο ανάγκη έχουμε εμείς το ΠΑΣΟΚ, άλλο τόσο μας έχει κι αυτό»! Προφήτης όμως ο άτιμος! Κοίτα πού είναι ο ένας και πού είναι ο άλλος!

Πηγή: enimerosi24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα