Συνελήφθη ο αρχηγός της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι ένας 30χρονος Αλβανός, γνωστός με το όνομα «Τόνυ» ο οποίος έχοντας ηγετικό ρόλο, συγκροτούσε ομάδες με διαφορετική σύνθεση συνεργών κάθε φορά και διέπρατταν ένοπλες ληστείες , με την απειλή Καλάσνικοφ, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, περίπτερα και άλλα καταστήματα.

Ο 30χρονος αλβανός συνελήφθη το Σάββατο το πρωί στον Πειραιά από άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής

Αττικής.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου ο συλληφθείς, μαζί με τους συνεργούς του που αναζητούνται, διέπραξε τις παρακάτω ένοπλες ληστείες:

Επτά σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Δύο σε SUPER MARKET . Μία σε περίπτερο. Μία σε ταβέρνα. Μία σε ζαχαροπλαστείο. Μία σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου.

Επίσης διέπραξε μία κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ. Το χρηματικό ποσό των 540 ευρώ. Ένα φορητό υπολογιστή. Ένα κυνηγητικό μαχαίρι. Τρείς κάρτες S ΙΜ κινητής τηλεφωνίας. Πέντε κινητά τηλέφωνα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν επιπλέον σχηματισθεί, κατά το έτος 2011, τρεις δικογραφίες σε βάρος του, από τις οποίες προκύπτει ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του ( τέσσερις -4- εκ των οποίων έχουν συλληφθεί) έχουν διαπράξει:

Μία ανθρωποκτονία. Μία απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σαράντα τέσσερις ένοπλες ληστείες σε S / M ,πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα κ.λ.π. Έξι κλοπές οχημάτων. Δύο διαρρήξεις οχημάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα