Στην αντεπίθεση η Ντόρα Μπακογιάννη για το έμβασμα του 1.000.000

«Η Δημοκρατική Συμμαχία, με τις συνεχείς παρεμβάσεις της για τα κομματικά δάνεια και τις κομματικές επιχορηγήσεις, ενόχλησε πολλούς» δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στην εμπλοκή του συζύγου της, επιχειρηματία Ισίδωρου Κούβελου, στην υπόθεση του εμβάσματος του ενός εκατ. ευρώ.

«Δεν

ξέρω ποιος είναι ο στόχος ή τι επιθυμούν να κρύψουν… Δεν είμαι διατεθειμένη να το δεχτώ αυτό» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι. Η ίδια συμπλήρωσε ότι από τότε που εκλέγεται στη Βουλή, δημοσιεύει «μέχρι κεραίας» τα πόθεν έσχες της.

Αναφερόμενη στον κ. Κούβελο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σημείωσε ότι «δαιμονοποιήθηκε η επιχειρηματική δραστηριότητα ενός ανθρώπου, που είναι γνωστή εδώ και 17 χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό του 1.000.000 ευρώ φέρεται να αφορά στην πώληση μετοχών, στην εισαγωγή του τιμήματος στη χώρα μας και στη μεταφορά του στο εξωτερικό για την αγορά πλοίου, σε μια διαδικασία που χαρακτηρίζεται από την ίδια την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας ως ηθική και νόμιμη.

Χαρακτηριστικά, η κυρία Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε από τον κ. Βαγγέλη Αργύρη, επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για το θέμα και ότι… έπεσε από τα σύννεφα! Μιλά δε για προσπάθεια σπίλωσής της από την κυβέρνηση και από άλλα πολιτικά πρόσωπα, αλλά και από τον επικεφαλής της Αρχής για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος «μαύρου χρήματος», Κ. Νικολούδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα