Αναβλήθηκε η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το PSI

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που θα ακολουθήσουν, την οποία είχε προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,

Αλέξης Τσίπρας.

Το σχετικό αίτημα για αναβολή της συζήτησης υπέβαλλε στον Πρόεδρο της Βουλής ο πρωθυπουργός λόγω των εξελισσόμενων διαπραγματεύσεων και το επικείμενο Eurogroup της Δευτέρας.

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τασούλας, δήλωσε σύμφωνος με το αίτημα του κ. Παπαδήμου καθώς, όπως είπε, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε κρίσιμη φάση.

Το ΚΚΕ, δια του Σπύρου Χαλβατζή, δήλωσε την αντίθεσή του με την αναβολή της αυριανής συζήτησης, σημειώνοντας ότι η πρόταση κάθε κόμματος πρέπει να γίνεται σεβαστή.

Κατά πληροφορίες, σύμφωνος δήλωσε και ο ΛΑΟΣ, ενώ σφοδρότατη ήταν η αντίδραση του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε λόγο για ξεκάθαρη προσβολή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς που στήριξαν το νέο μνημόνιο για φυγομαχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα