Ολάντ: Θα γίνουν τα πάντα για να βρεθούν οι δράστες του φονικού

21:33 6/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία της οικογένειας στην Άνω Σαβοΐα, ανέφερε ο πρόεδρος Ολάντ.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ διαβεβαίωσε σήμερα από το Λονδίνο ότι “θα γίνουν τα πάντα” για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία μιας οικογένειας που πιστεύεται ότι είναι από τη Βρετανία στην Άνω Σαβοΐα, η οποία έχει προκαλέσει “πολύ μεγάλη συγκίνηση στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο”.

“Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση στη Γαλλία

και το Ηνωμένο Βασίλειο”, και εμείς πρέπει να “κάνουμε τα πάντα” για να βρούμε τον ή τους ενόχους “και να πούμε στον βρετανικό λαό ότι είμαστε αλληλέγγυοι”, δήλωσε ο Ολάντ σε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της επίσκεψής του στην γαλλική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η γαλλική αστυνομία έθεσε υπό προστασία τo τετράχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε ζωντανό και σε κατάσταση σοκ στο βάθος του αυτοκινήτου της οικογένειας των Βρετανών παραθεριστών και την αδελφή του που τραυματίσθηκε σοβαρά από τα πυρά αγνώστων που προκάλεσαν τον θάνατο των γονιών τους, της γιαγιάς τους και διερχόμενου ποδηλάτη στην λίμνη Ανεσί της Άνω Σαβοΐας στη ανατολική Γαλλία.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δεκαπέντε κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα