Την αφυπηρέτηση του Χλωρακιώτη στις 30 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα

16:40 20/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Ερωτόκριτου Χλωρακιώτη να αφυπηρετήσει στις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, προτού λήξει το συμβόλαιο εργοδότησής του, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

“Με δεδομένες τις διαρθρωτικές και άλλες αλλαγές, η υλοποίηση των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει μετά την έγκριση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης

του Συνεργατισμού που, με βάση το Μνημόνιο Συναντίληψης, θα πρέπει να υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013, η απόφαση αυτή του κ. Χλωρακιώτη λήφθηκε για να ανοίξει το δρόμο διορισμού νέου Γενικού Διευθυντή ώστε ο τελευταίος να εμπλακεί από τώρα σε όλα τα διαδραματιζόμενα, σε όλες τις αποφάσεις, στο σχεδιασμό για το αύριο και κατ’ επέκταση, με τη βοήθεια και στήριξη όλων, να είναι σε θέση να αντεπεξέρχεται αποτελεσματικά στις αυξημένες ανάγκες της Τράπεζας και του Συνεργατικού Κινήματος”, προσθέτει.

Αναφέροντας ότι σέβεται την απόφαση του κ. Χλωρακιώτη, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον ίδιο για τη πολυετή προσφορά του και τις πολύτιμες υπηρεσίες του προς το Συνεργατικό Κίνημα και τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, τόσο από τη θέση του Εφόρου Συνεργατισμού όσο και από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Τράπεζας και εκφράζει τη βεβαιότητα πως ο κ. Χλωρακιώτης θα συνεχίσει να προσφέρει προς το Συνεργατικό Κίνημα τις συσσωρευμένες γνώσεις και εμπειρία του.

Τέλος, αναφέρει ότι ο κ. Χλωρακιώτης θα προβεί σε σχετική δήλωση αύριο στις 9:30 π.μ. στα γραφεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

-

Keywords
Τυχαία Θέματα