Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο του Κύπριου εκπαιδευτικού διαβεβαίωσε ο ΥΠΠ

19:37 14/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ως Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού δήλωσε την Παρασκευή ο Κυριάκος Κενεβέζος «αλλά και ως κυπριακή πολιτεία γενικότερα, υποσχόμαστε πως, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τις δοκιμασίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο το έργο του εκπαιδευτικού, με στόχο να διασφαλίζουμε πάντοτε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας».

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση προς τιμή των αφυπηρετούντων εκπαιδευτικών Δημοτικής

και Προδημοτικής Εκπαίδευσης της επαρχίας Λευκωσίας, ο Υπουργός Παιδείας είπε ότι «επιδίωξή μας, σε συνεργασία με όλους τους εταίρους της εκπαίδευσης, είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού της εκπαίδευσης, ο εκσυγχρονισμός των διοικητικών δομών, η αναβάθμιση του περιεχομένου και της αποτελεσματικότητας της εκπαίδευσης, καθώς και η στήριξη και ενίσχυση του κάθε εκπαιδευόμενου και αναγνώριση της διαφορετικότητας».

Απευθυνόμενος στους αφυπηρετούντες εκπαιδευτικούς ο κ. Κενεβέζος είπε ότι «πιστοί και ευσυνείδητοι υπηρέτες της παιδείας, εργάστηκαν στα δημοτικά σχολεία και στα νηπιαγωγεία μας για τέσσερις σχεδόν δεκαετίες οι πλείστοι, μετουσιώνοντας σε πράξη τους λόγους, τις αρχές και τα πιστεύω τους».

Πρόσθεσε ότι «λυπούμαι, γιατί ως εκπαιδευτικό σύστημα, θα στερηθούμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τη σοφία, που υπομονετικά συσσωρεύσατε με την παρουσία και τη δράση σας, γνώσεις, εμπειρία και σοφία, που αποδεικνύονται χρησιμότατες, ως προσφορά, τόσο για τους νεότερους συνάδελφους όσο και γενικότερα για το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού».

Μια προσφορά που, όπως είπε ο Υπουργός Παιδείας, «σας δίνει το δικαίωμα να απαιτείτε τη δική μας αναγνώριση, αλλά δίνει και σε μας τη χαρά και την υποχρέωση να σας προσφέρουμε τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα