Συστήνει υπομονή ο Υπουργός Δικαιοσύνης για το 18μηνο μωρό που χάθηκε! (Upd)

15:00 15/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νεότερη ενημέρωση

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά δήλωσε ότι υπάρχει σχέδιο δράσης της Αστυνομίας για διαλεύκανση της υπόθεσης του μικρού αγοριού, συστήνοντας υπομονή.

«Οι έρευνες είναι στο αρχικό στάδιο αυτή τη στιγμή. Έχω ενημερωθεί από τον Αρχηγό της Αστυνομίας αλλά να κάνουμε λίγη υπομονή. Πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθεί το μωρό. Να μην κάνουμε υποθέσεις και να μην απαντούμε σε υποθετικές ερωτήσεις. Να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες».

Προηγούμενη ενημέρωση

Συνεχίζονται οι προσπάθειες

για εντοπισμό αγοριού, ενάμιση ετών, το οποίο εξαφανίστηκε από την οικία του παππού και της γιαγιάς του το πρωί. Πρόκειται για τον Σταύρο Στυλλή, ο οποίος είναι γιος ταγματάρχη που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά.

Στις έρευνες εντοπισμού συνδράμουν ανιχνευτικά σκυλιά της Αστυνομίας, υπάλληλοι του Δήμου Ύψωνα και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας.

Στη δημοσιότητα δόθηκε κι η φωτογραφία του μικρού και παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τα τηλέφωνα άμεσης ανταπόκρισης 112 ή 199.

Η αστυνομία εξετάζει βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης βιβλιοπωλείου και φαίνεται αυτοκίνητο ενοικιάσεως να εγκαταλείπει την περιοχή, με μεγάλη ταχύτητα.

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απαγωγή.

Αρχική ενημέρωση

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία Λεμεσού καθώς 18μηνο μωρό χάθηκε σήμερα το πρωί στον Ύψωνα.

Το αγοράκι βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του (απέναντι από στο Α ‘Δημοτικό) και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς!

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή και διεξάγει έρευνες.

Το μωρό έχει καστανά μαλλιά και φορά μπλε αμάνικο σακάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα