Συγκλονισμό για το θάνατο του Υπουργού Αμυνας εκφράζει ο Δήμος Αθηένου

18:25 24/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Συγκλονισμό και οδύνη για το θάνατο του Υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «μετά τον αδόκητο θάνατο του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, το δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου συνήλθε εκτάκτως χθες Κυριακή 23 Μαρτίου και αφού «τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμην του εκλιπόντος» αποφασίστηκε όπως «οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημοτικά κτίρια, στο τριήμερο πένθος από άρχισε χθες Κυριακή και θα διαρκέσει μέχρι αύριο Τρίτη. Αποφάσισε επίσης όπως ακυρωθεί ο Πάνδημος Εορτασμός που ήταν προγραμματισμένος

να γίνει απόψε το βράδυ».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ακόμα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου αποφάσισε επίσης όπως «διεξαχθούν κανονικά η Δοξολογία και οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου όπως ήταν και η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και να δοθεί το όνομα του Τάσου Μητσόπουλου σε κεντρική οδό της Αθηένου».

Αναφέρεται, επίσης, ότι «ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου εκφράζουν συγκλονισμό και οδύνη για το τραγικό τέλος του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος ήταν υπόδειγμα ενός εξαίρετου πολιτικού με ήθος και μια αξιοπρεπή μακρόχρονη παρουσία στην πολιτική ζωή του τόπου. Ενας άνθρωπος με βαθιά πίστη στο Θεό και προσήλωση στο καθήκον για το καλό της πατρίδας του. Ο Ελληνισμός έχασε ένα άξιο τέκνο».

Για το Δήμο Αθηένου καταλήγει η ανακοίνωση «ο Τάσος Μητσόπουλους υπήρξε διαχρονικός συμπαραστάτης, φίλος και καλός συνεργάτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα