Στυλιανού-Μακρυγιάννη- Μιχαηλίδου: Οι μέχρι προσφάτως αντίπαλες “Μαζί στο ΡΙΚ”! Όλα όσα είπαν στην πρώτη τους συνέντευξη στην απογευματινή ζώνη!

14:57 14/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Καλεσμένες στην εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου “Μαζί στο ΡΙΚ” βρέθηκαν οι παρουσιάστριες του “Μαγκαζίνο’ Στέλλα Στυλιανού και Δήμητρα Μακρυγιάννη. Οι μέχρι πριν λίγο καιρό τηλεοπτικές αντίπαλες “Μαζί στο Ρικ” στο ίδιο πλατό και μίλησαν για όλα!

Η φιλία

Η Δήμητρα Μακρυγιάννη δήλωσε:”Έχουμε καταφέρει νομίζω και το λέω και δημόσια πως έχω αποκτήσει μια φίλη ,μια πολύ καλή φίλη γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ με την Στέλλα.”

Η Στέλλα Στυλιανού δήλωσε για το αν είναι φίλες μεταξύ τους: “Το ανακαλύψαμε στην πορεία να και υπήρχε θετική προδιάθεση

στην συνεργασία μας αρχικά . Θεωρώ πως ήταν και το κέρδος μας από αυτή την συνεργασία.Αυτό που μας έμεινε είναι η φιλία στο τέλος της ημέρας γιατί ξέρουμε πως σε αυτό το χώρο είναι δύσκολο να αναπτυχθούν φιλίες μεταξύ γυναικών.Διαφωνία ουσιαστική δεν είχαμε ποτέ. Κινούμαστε τόσο πολύ στον ίδιο άξονα στο ίδιο μήκος κύματος και δεν υπήρχε διαφωνία.”

Πως αντιμετωπίζουν την κρίση στην δουλειά τους;

Στέλλα Στυλιανού:

“Θεωρώ ότι επειδή και η Δήμητρα και εγώ είμαστε νέα παιδιά στον χώρο σαφώς και χτυπηθήκαμε αν θες στα ξεκινήματα μας αλλά το πλήγμα θεωρώ είναι πιο βαρύ για κάποιον που είναι χρόνια στον χώρο και αποφασίζουν ότι τώρα η εκπομπή θα τελειώσει κτλ. Από την άποψη μας, ενόχλησε μας πίκρανε λίγο αλλά ξέρουμε πως έτσι είναι τα πράγματα τώρα. Αλλά έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.”

Δήμητρα Μακρυγιάννη:

“Ήταν βαρύ το χτύπημα αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι.Σε όλες τις δουλείες υπάρχουν αυτά. Υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ένα πιάτο φαΐ να φάνε το βράδυ, τόσοι άνεργοι δεν μπορείς ξαφνικά τώρα να γυρίσεις εσύ και να πεις εσύ τι; Ότι θέλω την εκπομπή; Η αισιοδοξία παραμένει γιατί πρέπει να λέμε υπάρχουν και χειρότερα και προχωράμε μπροστά ευελπιστώντας για το καλύτερο.”

Ο πρώην συνεργάτης της Δήμητρας Μακρυγιάννη, Παναγιώτης Δημόπουλος μίλησε για αυτήν:” Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος .Είναι ο δικός μου άνθρωπος συνηθίσω να την φωνάζω το “κορούι” μου και το εννοώ είναι ένας άνθρωπος που θέλω να συνεργαστώ ξανά είναι η πρώτη μου επιλογή σε ότι χρειαστεί να κάνω σε συνεργασία γιατί έχει αυτό που θέλω”.

Ο Σπύρος Αντωνέλλος πρώην καθηγητής της Στέλλας Στυλιανού μίλησε για την παλιά του μαθήτρια με τα καλύτερα λόγια :Όταν έφυγε για να πάει για τις τις σπουδές της στην Αθήνα για ένα πράγμα΄ήμουνα σίγουρος πως “η Δεσποινίς γραμματέας” που την φώναζα με εκείνα τα μαύρα γυαλιά που φορούσε και μου θύμιζε πολύ συχνά την Τζένη Καρέζη , ότι και να έκανε θα άφηνε το στίγμα της. Όταν με το καλό γύρισε στην Κύπρο αν και δεν ήμουν ποτέ τηλεορασάκιας την έβλεπα για ένα λόγο .Είχα την αγωνία όπως είχα την αγωνία τότε που ήταν μαθήτρια μου αν γράψει καλά στο διαγώνισμα και στις πρώτες τις εμφανίσεις στην τηλεόραση της έστελνα μήνυμα ”Στέλλα ακόμα καλύτερα, είσαι τέλεια προχώρᔨ!

Κεφάλαιο έρωτας

Δήμητρα Μακρυγιάννη:

“Υπάρχει και ο έρωτας και είμαστε καλά.Είμαι ευτυχισμένη επειδή ξυπνάω κάθε πρωί και νιώθω ότι υπάρχει λόγος να χαμογελάω και έχω την υγεία μου και έχω τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου. Σε ανακουφίσει ,σε ξεκουράζει ο έρωτας.”

Στέλλα Στυλιανού:

“Δεν είμαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο.Θα ήταν καλοδεχούμενη αλλά είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να είμαι σε μια σχέση απλά για να είμαι για να υπάρχω με κάποιο άνθρωπο . Θεωρώ ότι ο έρωτας είναι το οξυγόνο στην ζωή ενός ανθρώπου ο έρωτας και θεωρώ ότι μας κάνει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.”

Η επόμενη μέρα

Δήμητρα Μακρυγιάννη:

“Είναι τέτοιοι οι καιροί που πρέπει να περιμένουμε.Να κάνουμε υπομονή δεν μπορούμε ούτε να ζαλίζουμε εμείς καταστάσεις περιμένουμε,αναμένουμε και είμαστε αισιόδοξοι.

Στέλλα Στυλιανού

“Είμαστε σε φάση που ξεκουραζόμαστε .Ελπίζουμε και ευελπιστούμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε.Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν πάνω σε αυτό και ελπίζουμε ότι θα ακούσουμε καλά νέα.”

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Αναζητήσεις
στέλλα στυλιανού
Τυχαία Θέματα