Στυγερό έγκλημα: Εντοπισμός πτώματος στη Λευκωσία! (upd)

13:11 28/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νεότερη ενημέρωση 18.35:Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 25χρονο αλλοδαπό διερευνά η Αστυνομία σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις εννέα σήμερα το πρωί, λήφθηκε τηλεφώνημα στην Αστυνομία, από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον πολίτη, δεύτερος αλλοδαπός τον ενημέρωσε, ότι το περασμένο Σάββατο βρήκε τον συγκάτοικο του νεκρό στο κρεβάτι του, σε διαμέρισμα όπου διέμεναν μαζί στη Λευκωσία. Σύμφωνα με το εν λόγω

πρόσωπο, επειδή φοβήθηκε, τοποθέτησε τον 25χρονο στον χώρο αποσκευών του οχήματος του θύματος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία.

Στη σκηνή αμέσως μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Τα μέλη της Αστυνομίας συνάντησαν τον εν λόγω αλλοδαπό, ο οποίος τους μετέφερε και τους υπέδειξε το όχημα το οποίο είχε τοποθετήσει τον 25χρονο.

Στη σκηνή μετέβησαν επίσης δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή και απεφάνθησαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και πιστοποίησαν το θάνατο του 25χρονου.

Ο εν λόγω αλλοδαπός οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Νεότερη ενημέρωση 14.26: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος αλλοδαπού άντρα από η Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί τεμαχισμένο μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα στο καπό αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην Παλιά Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι «στις 9.30 το πρωί και μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε πτώμα ανδρός στο καπό ενός αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Ιπποκράτους στην Παλιά Λευκωσία».

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η σκηνή αποκλείστηκε και διεξάγονται έρευνες», σημειώνοντας ότι «ένα πρόσωπο έχει κληθεί στα γραφεία του ΤΑΕ και ανακρίνεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το άψυχο σώμα του αλλοδαπού βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, ενώ το πρόσωπο που ανακρίνεται είναι ο συγκάτοικος του θύματος.

Νεότερη ενημέρωση 14.14: Το πτώμα ανήκει σε άντρα από την Μπαγκλαντές. Για το φρικιαστικό έγκλημα ανακρίνεται ο συγκάτοικος του πτώματος. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιείτο και από τα δύο άτομα και άνηκε στον εργοδότη τους.

Νεότερη ενημέρωση 13.12: Το πτώμα του αλλοδαπού άντρα βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα στο χώρο αποσκευών αυτοκινήτου! Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Αρχική ενημέρωση 12.15: Το πτώμα ενός αλλοδαπού άντρα εντοπίστηκε το πρωί στη παλιά Λευκωσία, στην οδό Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, τα ακριβή αίτια αλλά και οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Για το σκοπό αυτό, κατέληξε, η Αστυνομία έχει αποκλείσει τη σκηνή και αυτή τη στιγμή διενεργεί τις απαραίτητες εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα