Στην Πάφο τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Κύπρου!

21:29 18/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο μπορεί κάποιος να τα απολαύσει στην Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τα πρώτα πορίσματα εν εξελίξει μελέτης της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Από τα πρώτα πορίσματα της καταγραφής, που έχει σκοπό την προώθηση της πανέμορφης αυτής εμπειρίας, διαφαίνεται ότι αρκετές τοποθεσίες θεωρούνται από τις ωραιότερες για να δει κανείς τον ήλιο να βασιλεύει, είτε για τη φυσική τους ομορφιά είτε για τα μνημεία τους.

Ανάμεσα στις περιοχές αυτές συμπεριλαμβάνεται

η περιοχή της γέννησης της Θεάς Αφροδίτης στα Κούκλια, η παραλιακή Γεροσκήπου και Πάφου, το Λιμανάκι και η περιοχή του Φάρου, η παλιά πόλη Πάφου και τα υψώματα Μουττάλου, το δυτικό παραλιακό μέτωπο Χλώρακας, Λέμπας και Κισσόνεργας, ο Κόλπος των Κοραλλίων, το Λιμανάκι Αγίου Γεωργίου, η Λάρα και ο Ακάμας, καθώς και διάφορα σημεία στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς και Νέου Χωρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, η καταγραφή των τοποθεσιών θα ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου και θα εκδοθεί ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό, και θα τροχοδρομηθεί διοργάνωση εκδηλώσεων και φωτογραφικών εκθέσεων.

Μέσα από την κοινή προσπάθεια των εταίρων, ξενοδόχων, ΚΟΤ, ταξιδιωτικών πρακτόρων και άλλων φορέων, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου είναι πεπεισμένη ότι η εμπειρία αυτή θα αγκαλιαστεί και θα αποτελέσει ακόμη ένα δυνατό στοιχείο ολόκληρης της Πάφου, αλλά και της Κύπρου γενικότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα