Απίστευτο συμβόλαιο !!!! 250.000.000 € !!!

Το νούμερο προκαλεί... ίλιγγο, αλλά φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι για πάντα και με κάθε... κόστος! Την Τρίτη η «As» είχε πρώτο θέμα την πρόθεση των «μπλαουγκράνα» να προσφέρουν στον διεθνή αστέρα νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με (νέες) ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 25.000.000 ευρώ, δένοντας τον «Λεό» στη Βαρκελώνη μέχρι το 2020! Συνολικά, το κόστος της ανανέωσης αναμένεται να αγγίξει τα 250.000.000 ευρώ!

Αυτή την πληροφορία έκανε πρώτο θέμα η «As», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την... Ρεάλ Μαδρίτης! Να θυμίσουμε ότι με βάση την τελευταία επέκταση

της συνεργασίας των δυο πλευρών, το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα λήγει το 2018! Με βάση το νέο συμβόλαιο που θέλει να προσφέρει η ισπανική ομάδα θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό άσο στο «Κάμπ Νόου» μέχρι το 2020, αυξάνοντάς του τις ετήσιες απολαβές του, κάνοντάς τον έτσι, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των Καταλανών.
Με βάση το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ, ο 26άχρονος δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, εισπράττοντας 16.000.000 ευρώ το χρόνο, την ώρα που ο Νεϊμάρ ανταμείβεται με 18 με 20 εκ.

Να αναφέρουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή για τη Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Λιονέν Μέσι δεν προέχει η αναπροσαρμογή της συνεργασίας τους, καθώς στα οικονομικά σχέδια των πρωταθλητών Ισπανίας προτεραιότητα αποτελεί η ανακαίνιση του «Καμπ Νόου».

Βέβαια τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 200εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι. Από την άλλη, πριν από μερικούς μήνες είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα, όταν βγήκε δημοσιογράφος και τόνισε πως ο διεθνής άσος θα αφήσει τους «μπλαουγκράνα», αφού είχε δημιουργηθεί θέμα με την αναπροσαρμογή των οικονομικών απολαβών του.

Όλα αυτά, λίγες μέρες αφότου ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα σε επίσημα και φιλικά, ξεπερνώντας τον Παουλίνο Αλκάνταρα, μετά τα τρία γκολ που σημείωσε στο 7-0 με την Οσασούνα!

πηγη:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα