Στα κρατητήρια δυο νεαροί για κόντρες ταχύτητας με αυτοκίνητα

16:37 31/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κόντρες ταχύτητας, με τα παράνομα τροποποιημένα αυτοκίνητα τους, έκαναν χθες βράδυ δυο νεαροί στη Λεμεσό, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν από την αστυνομία, μετά από καταγγελία πολίτη.

Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Κατσουνωτός, διερευνάται εναντίον των δυο νεαρών, ηλικίας 22 και 21 ετών, υπόθεση που αφορά αμελή και επικίνδυνη οδήγηση, ενώ αναμένεται από μηχανικό έλεγχο να διαπιστωθούν επακριβώς πόσες και ποιες τροποποιήσεις έγιναν στα οχήματα τους.

Οι νεαροί, συνέχισε, παραδέχθηκαν ανακρινόμενοι,

ότι έκαναν κόντρες στη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, παρά το αθλητικό κέντρο “Σπύρος Κυπριανού”, ωστόσο ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και ότι συμπτωματικά βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις ταχύτητες των οχημάτων τους.

“Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση των οχημάτων των δυο νεαρών προσώπων, τα οποία από τον προκαταρτικό μηχανικό έλεγχο φαίνεται να έχουν υποστεί τροποποιήσεις”, είπε ο κ.Κατσουνωτός, προσθέτοντας ότι τη Δευτέρα τα δυο αυτοκίνητα θα υποβληθούν, από υπάλληλο του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, σε έκτακτο μηχανικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν υποστεί τροποποιήσεις και ανάλογα τα ευρήματα θα προσαχθούν και οι ανάλογες κατηγορίες.

Ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, σημείωσε επίσης ότι οι δυο νεαροί “επέδειξαν κατάφορη και εγκληματική οδική συμπεριφορά, αγνοώντας παντελώς τις περιστάσεις της τροχαίας κίνησης κατά το δεδομένο χρόνο, δοθέντος ότι έγινε σε μια κύρια οδική αρτηρία και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση ενός πετοσφαιρικού αγώνα στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο”.

Πληροφορίες της αστυνομίας, οι οποίοι διερευνώνται, αναφέρουν μάλιστα ότι, οι δυο νεαροί είχαν και θεατές την ώρα της κόντρας με τα αυτοκίνητα τους και όπως τόνισε ο κ.Κατσουνωτός, “δυστυχώς κάποιοι νεαροί φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται και να κατανοούν τους κινδύνους που προκαλούν από τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, τόσο για τους ίδιους όσο και για ανυποψίαστους πολίτες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα