Στα κατεχόμενα ο ΓΓ του ΟΙΔ για να ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας

19:40 20/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

O ΓΓ του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης, Εκμελεντίν Ιχσάνογλου μεταβαίνει αύριο στα κατεχόμενα για να παραλάβει τον τιμητικό τίτλο του επίτιμου διδάκτορα που θα του απονείμει το «ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο» της Λεύκας.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ιχσάνογλου φθάνει στα κατεχόμενα αύριο στις 19.45 και η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου. Πριν από την τελετή ο Τούρκος ΓΓ του ΟΙΔ θα συναντηθεί στις 11 με τον Ντερβίς Έρογλου, στην 12.00 με τον «πρωθυπουργό», Οζκάν Γιοργκαντζίογλου και στις 12.30 με τον «υπουργό» εξωτερικών, Οζντίλ Ναμί.
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή

του το “υπουργείο” εξωτερικών αναφέρει ότι σε συνεργασία με τον ΟΙΔ διοργανώνουν στις 22 Νοεμβρίου στα κατεχόμενα συνέδριο για την “Ασφάλεια τροφίμων και νερού”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην κατεχόμενη Κερύνεια και θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Εναρκτήρια ομιλία θα κάνει σε αυτό ο ΓΓ του ΟΙΔ και ο Τούρκος Υπουργός Δασών και Υδάτων, Βεϊσέλ Έρογλου που έρχεται γι` αυτό το λόγο στα κατεχόμενα. Ομιλητές θα είναι επίσης ο Οζντίλ Ναμί, ο “υπουργός” περιβάλλοντος και φυσικών πόρων. Χαμίτ Μπακιρτζί και ο “υπουργός” τροφίμων, γεωργίας και ενέργειας, Οντέρ Σενάρογλου.
Ο κ. Ιχσάνογλου το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου θα παρακαθίσει σε δείπνο προς τιμή του που θα δώσει ο κ. Ναμί. Θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα το πρωί της 23ης του μηνός.

Keywords
Τυχαία Θέματα