Πρώτο μου μέλημα να ξαναζωντανέψει η ελπίδα στον τόπο, δήλωσε ο Ν. Αναστασιάδης

21:06 4/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πρώτο μου μέλημα είναι να ξαναζωντανέψει η ελπίδα στον τόπο, δήλωσε απόψε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ομιλία του στην πρώτη Πανεπαρχιακή Συγκέντρωση υποστήριξης προς την υποψηφιότητά του που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Αναστασιάδης ανέλυσε το πρόγραμμα του και ανέπτυξε τις θέσεις του, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του ότι σε περίπτωση εκλογής του θα δημιουργήσει τις κατάλληλες

προϋποθέσεις ώστε ο τόπος να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές της κρίσης και να οδηγηθεί σε καλύτερες μέρες.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ ΡίκκοςΕρωτοκρίτου, ενώ τη συγκέντρωση προσφώνησε η αθλήτρια Ελένη Αρτυματά καλώντας όλους τους πολίτες της ελεύθερης Αμμοχώστου να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα.

Η κ. Αρτυματά ανέφερε πως ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη που θα φέρνει επενδύσεις και θα ανοίξει δουλειές για τους νέους. «Η Κύπρος μας χρειάζεται ηγέτη που τολμά, ηγέτη που ενώνει. Δίνουμε τη δύναμή μας στο Νίκο Αναστασιάδη γιατί είναι ο ηγέτης που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική», κατέληξε η κ. Αρτυματά.

Keywords
Τυχαία Θέματα