Σε πολιτικά κίνητρα αναφέρεται ο 20χρονος συλληφθείς για τη ληστεία στην Κοζάνη

19:26 4/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο 20χρονος συλληφθείς σχετικά με τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, προχώρησε σε δήλωση μέσω του συνηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση, αναφέροντας: «Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα. Δεν θα υποβάλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν. Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει

τις συνειδήσεις των πολιτών. Αποδέχομαι την ληστεία και τίποτε άλλο. Θα ακολουθήσει πολιτική μου δήλωση, γιατί μόνο εγώ εκφράζω τον εαυτό μου και κανένας άλλος».

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία ταυτοποιήθηκαν, τα αποτυπώματα του 20χρονου, με αποτυπώματα που βρέθηκαν σε δύο διαμερίσματα, που χρησιμοποιούσε ως γιάφκες η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», στην Καλλιθέα και το Βόλο. Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί στονα αρμόδιο εφέτη ανακριτή, ενώ ο 25χρονος και ο 22χρονος που συνελήφθησαν για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» κατηγορούνται για τα παγιδευμένα δέματα που έστελνε η οργάνωση. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για ενδεχόμενη συμμετοχή του τέταρτου 24χρονου συλληφθέντα, σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα