Προανήγγειλε την αυτοκτονία του στο Facebook!

11:22 25/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Προανήγγειλε την αυτοκτονία του μέσω facebook και τελικά σώθηκε απ’ αυτό.

Ένας μεσήλικας από το Ηράκλειο Κρήτης ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο facebook “Αυτή είναι η τελευταία μου νύχτα” , με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί του φίλοι να ανησυχήσουν. Ένας απ’ αυτούς μάλιστα του έσωσε τη ζωή αφού τηλεφώνησε ανώνυμα στην αστυνομία και την ειδοποίησε για το γεγονός.

Αμέσως

αστυνομικοί του Ηρακλείου έσπευσαν στο σπίτι του μεσήλικα.

Η γρήγορη κινητοποίηση των αστυνομικών φέρεται, τελικά, να απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς εντόπισαν τον άνδρα και τον οδήγησαν στο τμήμα. Ο μεσήλικας μάλιστα, ως και το σχοινί είχε ετοιμάσει προκειμένου να απαγχονιστεί. Η ψυχραιμία του, μάλιστα, παραπέμπει σε μια συνειδητή πράξη και σε καμία περίπτωση σε παρόρμηση.

Σχεδόν σε ρόλο-ψυχαναλυτή, αστυνομικοί συνομίλησαν επί ώρες μαζί του προσπαθώντας να μάθουν τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει κάποια χρέη, ωστόσο δεν φαίνεται να ήταν ο λόγος που τον έκανε να σκέφτεται την αυτοχειρία. «Περισσότερο τον πείραζε η κοινωνική απόρριψη» σχολίασε αστυνομική πηγή.

Από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας που έδωσε εντολή να τεθεί υπό φύλαξη ο μεσήλικας προκειμένου στην συνέχεια να εξεταστεί από ψυχίατρο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα