Πρέσβης Ισραήλ: Η καλύτερη εποχή των κυπρο-ισραηλινών σχέσεων

18:42 8/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πολύ θετικής προόδου των διμερών σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου, με πολλούς τρόπους, δήλωσε ο Πρέσβης του Ισραήλ Michael Harari, προσθέτοντας ότι ”στην πραγματικότητα, αυτή είναι η καλύτερη εποχή των κυπρο-ισραηλινών σχέσεων”.

Ελπίζω, συνέχισε, ότι θα είμαστε αρκετά έξυπνοι για να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία.

Ο Πρέσβης του Ισραήλ μιλούσε χθες σε εκδήλωση με την ευκαιρία της 64ης επετείου της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, ο Πρέσβης

Michael Harari υποδέχτηκε πάνω από 400 άτομα, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Υπουργοί της Κυβέρνησης, πολιτικοί, ξένοι διπλωμάτες, προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό και εμπορικό τομέα, καθώς και φίλοι του Ισραήλ.

«Έχουμε πολλούς λόγους να νιώθουμε υπερήφανοι για ό,τι έχει επιτευχθεί τα τελευταία 64 χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πολύ θετικής προόδου των διμερών σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου, με πολλούς τρόπους. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η καλύτερη εποχή των κύπρο-ισραηλινών σχέσεων. Ελπίζω ότι θα είμαστε αρκετά έξυπνοι για να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία», δήλωσε ο Πρέσβης του Ισραήλ στην ομιλία του.

Αποκορύφωμα της βραδιάς, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ήταν η παράσταση από τον διεθνούς φήμης χορευτή Ido Tadmor και την ομάδα του, που παρουσίασαν μια μοντέρνα χορογραφία στους ήχους των «Μπολερό» και «Σονάτα του Σεληνόφωτος” και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα