Πως να καταπολεμήσετε τη δυσοσμία από τον ιδρώτα

15:33 29/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σίγουρα τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, όλοι μας θα έχουμε ζήσει ή θα ζήσουμε, κάποια όχι και τόσο ευχάριστα για την όσφρηση μας φαινόμενα. Τι εννοούμε; Με τις ζέστες ο ιδρώτας πολλών ανθρώπων αρχίζει να μυρίζει άσχημα και κάνουν την παρουσία τους αισθητή (στη δουλειά, στο λεωφορείο, στο μετρό ακόμη και στον ανοιχτό δρόμο), δίχως καν να τους δούμε. Τι μπορούμε να κάνουμε εάν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα δυσοσμίας του ιδρώτα;

Ποιοι μυρίζουν εντονότερα οι άνδρες ή οι γυναίκες και γιατί; Τα αποσμητικά είναι λύση; Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας

Οι άντρες και οι γυναίκες ιδρώνουν διαφορετικά με τον ιδρώτα των γυναικών να έχει υψηλότερο δείκτη pH από των αντρών (κατά μέσο όρο 7.0 και 5.6 αντίστοιχα).

Η τοξικότητα των υγρών που παράγει το σώμα μετράται με τους δείκτες pH και μεγάλες αποκλίσεις από το φυσιολογικό μπορεί να κρύβουν μια ανισορροπία του οργανισμού.

Λόγω της διαφορετικής τοξικότητας του ιδρώτα στα 2 φύλα, οι εταιρίες έχουν εξελίξει διαφορετικά προϊόντα ενάντια στον ιδρώτα για τους άντρες και για τις γυναίκες.

Το σώμα μας περιέχει ανάμεσα…

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα