Παρουσιάστηκε το κτήριο-διαμάντι της Λεμεσού (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)

10:39 19/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του γραφειακού συγκροτήματος «The Oval» από τη Cybarco, η ανέγερση του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού (βρίσκεται κοντά στον Ναυτικό Όμιλο, απέναντι από το ξενοδοχείο Crowne Plaza). Χωρίς αμφιβολία, το «The Oval» θα αποτελέσει αναμφίβολα σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

«Έργα σαν και αυτό επιβεβαιώνουν την ικανότητα και δυναμική που χαρακτηρίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, ο οποίος παράλληλα με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, δίνουν την μάχη για επαναφορά της οικονομίας τη χώρας μας σε ρυθμούς ανάπτυξης», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Αναστασιάδης.

-Το «The Oval»Θα είναι το ψηλότερο εμπορικό κτήριο που θα φτάνει τα 75 μέτρα.

-Το έργο αποτελείται από 16 ορόφους με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, το εσωτερικό των οποίων μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε επιχείρησης. Στο 14ο και 15ο όροφο βρίσκονται τα Executive Offices, τα οποία έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο ειδικά διαμορφωμένο roof terrace που βρίσκεται στο 16ο όροφο.

-Προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016.

-Η επένδυση δημιουργίας του έργου θα ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ (συμμετοχή ξένων κεφαλαίων από στρατηγικούς επενδυτές).

-Οι δύο τελευταίοι όροφοι έχουν ήδη πωληθεί σε εταιρεία έναντι περίπου 8.5 εκ. ευρώ!

- Οι παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες του έργου, Atkins, σε συνεργασία με τα αρχιτεκτονικά γραφεία WKK και Αρμεύτης & Συνεργάτες, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό κτίριο σε σχήμα οβάλ που ξεχωρίζει από κάθε άποψη.

Keywords
Αναζητήσεις
οβαλ κτιριο λεμεσος, νεα κτιρια απο αρμεύτης και συνεργάτες
Τυχαία Θέματα