Παραιτήθηκε ο Χάρης Θράσου από Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ

14:23 30/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπέβαλε χθες ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ Χάρης Θράσου, η οποία έγινε αποδεκτή.

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο κ. Θράσου στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για την παρουσίαση των πεπραγμένων της Αρχής για το 2011.

Όπως είπε, ο ίδιος υπέβαλε την παραίτηση του κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με το Γενικό Διευθυντή της Αρχής, για να του επιδώσουν την ετήσια έκθεση της Αρχής

για το 2011.

Είπε ότι ο Πρόεδρος έκαμε αποδεκτή την παραίτησή του, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος τον παρακάλεσε να παραμείνει στα καθήκοντά του ως Πρόεδρος του ΔΣ για ακόμη λίγο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνουν οι απαιτούμενες διευθετήσεις για την αντικατάστασή του.

Ερωτηθείς για τους λόγους της παραίτησής του, είπε ότι «όταν είχα αποδεχτεί τη θέση αυτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο ήξεραν ότι η θητεία μου αυτή θα ήταν για τρία χρόνια».

«Μετά όμως, λόγω των γεγονότων που ακολούθησαν με παρακάλεσε να μείνω ακόμη λίγο χρονικό διάστημα, κάτι που έπραξα. Οι στενοί μου συνεργάτες γνώριζαν για αυτή την πρόθεση μου και δεν είναι έκπληξη γι’ αυτούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα