Παραδοχή ΔΗΣΥ για πρόβλημα στο πρόσωπο του υποψηφίου, βλέπει ο Στ. Μαλάς

18:16 11/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Καταφανή παραδοχή εκ μέρους του επιτελείου του υποψήφιου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη ότι το πρόβλημα όσον αφορά στη συνεργασία ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ βρίσκεται ακριβώς στο πρόσωπο του υποψηφίου βλέπει ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς.

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του επιτελείου του κ. Μαλά σχολιάζει δήλωση σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή εκπροσώπου του επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη

ότι «γνωρίζαμε από την αρχή ότι υπήρχαν και κάποιες άλλες αντιλήψεις μέσα στο χώρο του ΔΗΚΟ, γίνεται μια προσπάθεια, ακριβώς, προσπαθούμε να πείσουμε ότι δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα συμφωνημένου προγράμματος διακυβέρνησης μεταξύ δύο κομμάτων….».

Τίθεται το ερώτημα «τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κουβέντα;», συνεχίζοντας ότι «τι άλλο από καταφανή παραδοχή ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο πρόσωπο του υποψηφίου».

Επιπρόσθετα, αναφέρει η ανακοίνωση, «στην ίδια συνέντευξη η αλαζονεία έφτασε στο απόγειό της με μια τοποθέτηση που αγνοεί την εκλογική διαδικασία, προσβάλλει τους πολίτες και ανακηρύσσει από τώρα κάποιον ως τον νικητή των εκλογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα