Ομάδα Στήριξης Νικόλα Παπαδόπουλου :Απάντηση σε μία ακόμα επίθεση του Μάριου Καρογιάν εναντίον του Νικόλα Παπαδόπουλου

15:44 24/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με λύπη και προβληματισμό, τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ παρακολουθούν καθημερινά τον Μάριο Καρογιάν να επιτίθεται εναντίον του Νικόλα Παπαδόπουλου με προσβλητικά επίθετα και πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς.

Η τακτική αυτή του κ. Καρογιάν, όχι μόνο πλήττει το κλίμα ενότητας το οποίο πρέπει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την επομένη των εκλογών, αλλά, επιπρόσθετα, πληγώνει τους ΔΗΚΟικούς που αγωνιούν για την πρόοδο και ενδυνάμωση του κόμματός μας, μετά από μια πενταετία συρρίκνωσης και μείωσης των ποσοστών του.

Τα

μέλη και οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι θέσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου στο Κυπριακό και στην οικονομία είναι συμβατές με τις διαχρονικές θέσεις και αρχές του ΔΗΚΟ, καθώς και με τις πολιτικές παρακαταθήκες του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Είναι άλλωστε γι’ αυτό το λόγο που η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων και μελών του ΔΗΚΟ έχουν αποξενωθεί από τον Μάριο Καρογιάν, ο οποίος επέμενε τα προηγούμενα πέντε χρόνια να συμβαδίζει με τον κ. Χριστόφια και τον κ. Ντάουνερ στο Κυπριακό και να δικαιολογεί τη δογματική πολιτική του κ. Χριστόφια στην οικονομία.

Ευελπιστούμε ότι τουλάχιστον στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, ο κ. Καρογιάν θα σταματήσει να επιτίθεται με επίθετα και χαρακτηρισμούς και θα προσέλθει σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική συζήτηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, οποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε μέρα, υπό οποιουσδήποτε όρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα