Οι ΚΑ δεν έχουν καταλήξει σε καμία συμφωνία

16:44 16/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι Κυπριακές Αερογραμμές πληροφορούν το επενδυτικό κοινό ότι «η εταιρεία ‘Middle East Airlines’ και εκπρόσωποί της είχαν προκαταρτικές επαφές με ιθύνοντες των ΚΑ και του Υπουργείου Οικονομικών, οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε συγκεκριμένη συμφωνία προς ανακοίνωση».

Σε ανακοίνωσή τους οι ΚΑ αναφέρουν ότι «όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Εταιρεία

στις 5 Απριλίου 2013, έγιναν επίσης διαβουλεύσεις και με άλλες εταιρείες που είχαν επιδείξει ενδιαφέρον για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών και πάλι όμως οι εν λόγω διαβουλεύσεις βρίσκονται σε προκαταρτικό στάδιο και δεν υπάρχει προς το παρόν οτιδήποτε ανακοινώσιμο».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την Κυβέρνηση για το μέλλον της Εταιρείας, αναφέρεται «συναφώς, ότι η Κυβέρνηση έχει υιοθετήσει το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης που προτάθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για μείωση του στόλου σε 6 αεροσκάφη και 1 εφεδρικό».

Οι ΚΑ θα προβούν σε περαιτέρω ανακοίνωση προς το ΧΑΚ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, όταν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο προς ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα