Ο Σανέρ στηρίζει Κιουτσιούκ στο συνέδριο του ΚΕΕ

10:23 16/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μετά τον Σουνάτ Ατούν, «υπουργό οικονομίας και ενέργειας» και ο «υπουργός μεταφορών και συγκοινωνιών», Ερσάν Σανέρ άλλαξε στρατόπεδο και θα στηρίξει την υποψηφιότητα Ιρσέν Κιουτσιούκ στο επικείμενο εκλογικό συνέδριο του κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) στις 21 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Κίπρις, εβρισκόμενος στην Τραπεζούντα όπου συμμετέχει στην πέμπτη συνάντηση μηχανικής, αρχιτεκτονικής και πολεοδομίας του τουρκικού κόσμου, ο κ. Σανέρ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Μπαϊράκ χθες το βράδυ ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα Κιουτσιούκ

επειδή είναι υπέρ της σταθερότητας.

Ανέφερε δε ότι για πολύ καιρό συνεργάζεται στην «κυβέρνηση» με τον ψευδοπρωθυπουργό και έχουν υπογράψει πολλά σημαντικά έργα μαζί και έλαβε την απόφασή του – είπε – με γνώμονα να προχωρήσουν τα έργα αυτά και για περισσότερη ευημερία της «χώρας». «Δεν υπάρχει λόγος για εικασίες. Επειδή είμαι υπέρ της σταθερότητας θα υποστηρίξω τον πρωθυπουργό. Μπορεί να με είδαν κοντά σε κάποιους άλλους, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Μέχρι σήμερα δεν είχα δημοσιοποιήσει την απόφασή μου».

Ο κ. Σανέρ είπε ότι δεν του άσκησε κανείς πίεση και η απόφαση για στήριξη του κ. Κιουτσιούκ ήταν δική του και της οικογένειάς του, την οποία θα ανακοινώσει με την επιστροφή του στα κατεχόμενα.

Σημειώνεται ότι και ο «υπουργός εσωτερικών» και πολύ στενός συνεργάτης και ένθερμος υποστηρικτής του Ιρσέν Κιουτσιούκ, Ναζίμ Τσαβούσογλου βρίσκεται επίσης στην Τραπεζούντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα