Ο ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ Ελένης – Λάτσιου! Ο πόλεμος και οι διάλογοι που ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! (ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

11:13 19/2/2014 - Πηγή: OnlyCY


Ένα μοιραίο ταξίδι τίναξε στον αέρα τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της showbiz. Πού κρύβεται τελικά η αλήθεια για το περιβόητο διαζύγιο Ελένης-Γιάννη; Στα Μελίσσια, στα Άχλα ή μήπως στη Μυτιλήνη; Και πότε πραγματικά χώρισαν; Το «Yes!» έχει την απάντηση και σε αυτά το ερωτήματα για τον πόλεμο της δεκαετίας.

Όταν στις 29 Ιανουαρίου 2010 ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωναν το διαζύγιό τους όλοι έπαθαν

σοκ. Η βόμβα που είχε σκάσει είχε προκαλέσει τεράστια έκπληξη, αφού θεωρούνταν το πιο λαμπερό κι ευτυχισμένο ζευγάρι, το ζευγάρι-πρότυπο της ελληνικής showbiz. Ήταν όμως πράγματι βόμβα η ανακοίνωση του διαζυγίου ή φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και απλώς δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί;

Η βασίλισσα της τηλεόρασης κάνει μία αποκάλυψη-σοκ που μέχρι τώρα αποτελούσε και το μεγάλο μυστικό του γάμου της με τον Λάτσιο. Και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσα από την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην συζύγου της. Πότε χώρισαν πραγματικά Ελένη και Γιάννης; Για πόσο καιρό ήταν δύο ξένοι μέσα στο ίδιο σπίτι; Το «Yes!» αποκαλύπτει πάντα με ντοκουμέντα όλη την (τραγική) αλήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα