Όλοι γινόμαστε ΕΝΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού!!!

10:03 19/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στις 9:00 πμ. Εκτός από τον Μαραθώνιο Δρόμο, θα διεξαχθούν ακόμη ο Μισός Μαραθώνιος, ο PrimeTel Δρόμος Υγείας 10χλμ, o FBME BANK Εταιρικός Δρόμος 5χλμ, o Ατομικός Δρόμος 5χλμ και ο DHL EXPRESS Μαθητικός/Παιδικός Δρόμος 1χλμ. Αφετηρία και τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα είναι ο Μόλος στη Λεμεσό (επίχωση).

O Μαραθώνιος

της Λεμεσού, αποτελεί τον επίσημο Mαραθώνιο της Κύπρου, πιστοποιημένος από τις διεθνείς ομοσπονδίες AIMS και IAAF ακόμα είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μαζικής συμμετοχής στο νησί.

Στον περσινό Μαραθώνιο, έτρεξαν συνολικά 4018 αθλητές, εκ των οποίων οι 3128 Κύπριοι και οι 890 δρομείς από 50 χώρες του εξωτερικού. Επίσης, το 2013 τον Μαραθώνιο, παρακολούθησαν πέραν των 2500 θεατών και βοήθησαν στη διεκπεραίωση του 500 εθελοντές.

Οι διοργανωτές του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ (ο Δήμος Λεμεσού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού και ο ΓΣΟ) αναμένουν ότι το 2014 θα επιτευχτεί ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνόντας τις 8000 συμμετοχές.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους προαναφερθέντες Δρόμους και οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Μαραθωνίου www.limassolmarathon.com.

Πληροφορίες για τον FBME BANK Εταιρικό/Ομαδικό Δρόμο 5χλμ.

Ο FBME BANK Εταιρικός/Ομαδικός Δρόμος 5χλμ. δίνει την ευκαιρία στην εταιρία σας να δημιουργήσει μια ομάδα και να συμμετάσχει στην μεγάλη αθλητική γιορτή της Κύπρου. Συμμετέχοντας στον FBME BANK Εταιρικό/Ομαδικό Δρόμο 5χλμ. αποκομίζετε σημαντικά οφέλη προβάλλοντας την ομάδα/οργανισμό σας, την Κοινωνική Ευθύνη και δίνοντας εφικτούς στόχους που μπορούν να επιτευχθούν από τα μέλη της ομάδας σας, τις οικογένειές τους όπως επίσης ακόμη και από τους φίλους σας συμμετέχοντας όλοι μαζί σε μια εκδήλωση αθλητισμού και χαράς.

Η ζωντάνια και ο παλμός του FBME BANK Εταιρικού/Ομαδικού Δρόμου 5χλμ είναι αυτά που τον ανέδειξαν τα τελευταία 2 χρόνια συμμετέχοντας συνολικά από όλη την Κύπρο 160 εταιρίες/ομάδες με πάνω από 3000 συμμετέχοντες.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή της ομάδας σας πολύ εύκολα ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου σύνδεσμου www.limassolmarathon.com/cyprus-corporate-race.php.

Μια ομάδα μπορεί να αποτελείται από 4 άτομα μέχρι απεριόριστο αριθμό συμμετεχόντων. Οι πρώτες 3 ομάδες με τον καλύτερο χρόνο βραβέβονται όπως επίσης βραβεύεται με ξεχωριστό βραβείο η ομάδα με την μεγαλύτερη συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες της κάθε ομάδας μπορούν να τρέξουν φορώντας φανέλλες με τα λογότυπα της εταιρίας τους και μετά τον τερματισμό τους να διασκεδάσουνε στο πάρτυ που θα στηθεί πάνω στην επίχωση, στον Μόλο.

Ελάτε να διασκεδάσετε, να απολαύσετε τον αγώνα και να γιορτάσετε την άθληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα