Δυο σημαντικές βραβεύσεις για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

10:26 19/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Διαδοχικές βραβεύσεις καταγράφει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», έχοντας συγκεντρώσει στους μόλις οκτώ μήνες δραστηριότητάς του, την εκτίμηση του κοινού για το έργο και τις δράσεις του. Στα πρόσφατα επιχειρηματικά βραβεία IN BUSINESS AWARDS 2013, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ βραβεύθηκε στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική

Ευθύνη» για το πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ενώ παράλληλα ο πρώτος επίσημος εθελοντής και πρεσβευτής του, Σάκης Ρουβάς, βραβεύθηκε ως ο «Άντρας που μας ενέπνευσε» κατά το 2013, στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού «Man», Johnnie Walker Man Of The Year Awards 2013, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του και την υψηλή απήχηση του προγράμματος «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» στην κοινωνία της Κύπρου.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις επισφραγίζουν την αποδοχή της ολοκληρωμένης προσέγγισης της εταιρείας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ προς όφελος της κοινωνίας, μέσω του προγράμματος «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», με γνώμονα την έμπρακτη κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό. Με το πρόγραμμα αυτό, τους τελευταίους οκτώ μήνες, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ έδωσε έμπρακτα χαμόγελα μέσα από δραστηριότητες και έργα που αναβάθμισαν χώρους φροντίδας, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας των παιδιών σε σχολεία και πάρκα σε ολόκληρο το νησί. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή που έλαβε η εταιρεία αλλά και οι 1500 και πλέον εθελοντές που συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα, είναι τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδιά, που βλέπουν χώρους στους οποίους περνούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας τους, να γίνονται πιο όμορφοι και πιο ζεστοί. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 1.200 παιδιά είχαν τη χαρά να αισθανθούν την ουσιαστική προσφορά της «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ».

Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια ΕΚΕ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ κα. Σωτηρούλλα Σωτηρίου ανέφερε: «Μέσα από αυτό το βραβείο φαίνεται η αναγνώριση της ολοκληρωμένης προσέγγισης της εταιρεία μας προς όφελος της κοινωνίας, μέσω του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, με γνώμονα την έμπρακτη κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ έδωσε αισιόδοξα μηνύματα σε όλο τον κόσμο της Κύπρου και σε μας τη χαρά της προσφοράς. Συνεχίζουμε και το 2014 με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια ένταση το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, για τα παιδιά μας και για όλο τον κόσμο που μας χρειάζεται. Με την ευκαιρία αυτή εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον πρώτο επίσημο εθελοντή και πρεσβευτή του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Σάκη Ρουβά, στα ΜΜΕ της Κύπρου που προβάλλουν τις δράσεις του προγράμματος και σε όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν και προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα