Να τερματιστεί η φίμωση απαντά ο Χριστόφιας στον Β.Παπαδόπουλο

14:51 7/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ειδικά τέτοιες μέρες που ζωντανεύουν οι μνήμες του δίδυμου εγκλήματος του 1974, “ακριβώς θα ήταν φρονιμότερο ορισμένοι να μην λένε πολλά”, αναφέρει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, προσθέτοντας ότι η “φασιστική νοοτροπία” της φίμωσης θα πρέπει να τερματιστεί.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Χριστόφιας σημειώνει ότι εκφώνησε σήμερα επιμνημόσυνο λόγο, τιμώντας τη μνήμη θύματος του πραξικοπήματος της ΕΟΚΑ Β` που έπεσε

στις μάχες της Αρχιεπισκοπής και απαντά σε σχετική γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Βίκτωρα Παπαδόπουλου.

“Λένε τοις φρονίμοις ολίγα. Άλλο αυτό και άλλο η φίμωση. Αυτή η φασιστική νοοτροπία πρέπει να τερματιστεί. Στη διάρκεια της θητείας μας αντισταθήκαμε και στους εντός και στους εκτός που προσπαθούσαν να μας φιμώσουν. Εμείς υπερασπιστήκαμε στη διάρκεια της θητείας μας την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία της πατρίδας μας. Δεν ξεπουλήσαμε τίποτε εν μια νυχτί στο όνομα της αποτροπής της χρεοκοπίας. Οπότε, ακριβώς, τοις φρονίμοις ολίγα”, αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα