Πρωτοφανής επιχείρηση στα σύνορα για τους Αλβανούς δραπέτες

Σε αστυνομικο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους Αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων αφού οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται για 162η ημέρα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του Σουλίου με πάνοπλους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ, ελικόπτερο και άλλες δυνάμεις με θερμικές κάμερες να προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος τους. Μπλόκα έχουν στηθεί μεταξύ άλλων στο μονοπάτι της Πλακωτής στο βουνό Τσαμαντά στην Ήπειρο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι δραπέτες είναι πιθανόν να κινούνται πεζή. Οι αστυνομικοί

βρήκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή Προσήνη, σε απόκρημνη ρεματιά το μηχανάκι που φέρεται να είχαν κλέψει από το χωριό Γλυκή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν προς τη χώρα τους.

Την ίδια στιγμή σκάφη του λιμενικού περιπολούν στις ακτές ώστε να μην διαφύγουν οι δραπέτες δια θαλάσσης προς την Αλβανία.

Όλη τη νύχτα, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ μαζί με την ΟΠΚΕ και αξιωματικούς της Αστυνομίας από την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες, χτένισαν την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των κακοποιών.

Παράλληλα, ελικόπτερο της αστυνομίας χτενίζει την περιοχή, ενώ θα αξιοποιηθούν εκ νέου ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα