Μέτρα για την αστυνόμευση του αγώνα ΑΠΟΕΛ –MACCABI TEL AVIV λαμβάνει η Αστυνομία

19:03 27/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μέτρα για την αστυνόμευση του ποδοσφαιρικού αγώνα για τους Προκριματικούς Ομίλους του EUROPA LEAGUE, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ –MACCABI TEL AVIV λαμβάνει η Αστυνομία και καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί αύριο στις 10.05 μ.μ. στον αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Η Αστυνομία αναφέρει ότι απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων

αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι, απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου, θα λειτουργήσουν χώροι παραλαβής τους από τις Αρχές του σταδίου. (Νότια κερκίδα για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και Βόρεια ταμεία για τους φιλοξενούμενους).

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για τους φιλοξενούμενους οπαδούς η ώρα 7 μ.μ. και για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και το κοινό η ώρα 8 μ.μ..

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν όλες τις κερκίδες του Σταδίου, πλην της Βόρειας κερκίδας και του Τμήματος 406 (section 406) των Δυτικών Κερκίδων, όπου θα καταλάβουν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους χώρους στάθμευσης του Σταδίου και του NUEVO CAMPO εκτός των Βόρειων. Σημειώνεται δε, ότι κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα Δυτικά ταμεία του Σταδίου για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, η ώρα 8 μ.μ.. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να αφιχθούν στο γήπεδο από όλους τους χώρους πλην της Βόρειας πλευράς.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα