Μέτρα Αστυνομίας για την τελετή ανακήρυξης του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

08:22 22/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ενόψει του δευτέρου γύρου των προεδρικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013, η Αστυνομία ανακοινώνει ότι έχει προβεί σε διευθετήσεις, σχετικά με την προσέλευση του κοινού στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η τελετή ανακήρυξης αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 10μ.μ. και οι πολίτες που επιθυμούν να παραστούν στην τελετή, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο, χρησιμοποιώντας τη Λεωφόρο Λευκοθέου Μακαρίου Σταδίου. Όσοι πολίτες επιλέξουν

να μεταβούν στο στάδιο, καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματά τους, στους χώρους στάθμευσης του «Λευκοθέου» και «Μακαρίου» σταδίου.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», το Υπουργείο Εσωτερικών έχει διευθετήσει την προβολή της τελετής, μέσω τριών γιγαντοοθονών που εγκαταστάθηκαν έξω από το στάδιο. Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν δύο γιγαντοοθόνες στην ανατολική πλευρά του σταδίου και μία στη νότια πλευρά.

Τέλος, καλούνται οι πολίτες που θα παρευρεθούν στην τελετή, να συμπεριφέρεται κόσμια και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα