Μειωμένη τουριστική κίνηση και σε Πόλη Χρυσοχούς/Πέγεια

12:53 27/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κύπριοι που έχουν τις ρίζες τους στη Πόλη Χρυσοχούς και τις γύρω κοινότητες και διαμένουν είτε στο εξωτερικό είτε σε άλλες περιοχές της Κύπρου επισκέφτηκαν κατά το πλείστον την περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων δήλωσε ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως.
Ο κ. Οδυσσέως ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η εποχή που διανύουμε δεν είναι καλή από πλευράς τουρισμού , εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα στο μέλλον να διαφοροποιηθεί κάπως η

κατάσταση και να ξεπεραστεί το Παγκύπριο πλέον πρόβλημα της εποχικότητας.
Ο κ Οδυσσέως εκτίμησε επίσης πως η μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή της Λίμνης που αναμένεται να ξεκινήσει εντός του επόμενου έτους θα φέρει μεγάλη ροή επισκεπτών στην περιοχή.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης έστειλε το μήνυμα πως τέτοιες περιόδους , μέρες των Χριστουγέννων δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την κρίση αλλά να σκεφτόμαστε την οικογένεια και τον συνάνθρωπο .
Τις μέρες των Χριστουγέννων, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο δήμαρχος Πέγειας παρατηρήθηκε μουδιασμένη κίνηση στην περιοχή του. Για μας είπε το 2012 ήταν μια χρονιά «δαίμονας», κατά την έκφραση του, και ευχήθηκε όπως το 2013 η τουριστική κίνηση κυμανθεί σε καλύτερα επίπεδα.
Κάποιες οικογένειες πρόσθεσε, στερήθηκαν το οικογενειακό τραπέζι και ευχήθηκε όπως το 2013 γίνει πιο αισιόδοξο. Πρόσθεσε επίσης, πως μετά το 1974 ήταν η πιο δύσκολη περίοδος που διανύουμε ως τόπος σήμερα. Ήταν μεγάλο το πλήγμα που έχουμε υποστεί ως Δήμος λόγω της οικονομικής κρίσης που χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνέλθουμε, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα