Κυβέρνηση: Αρκετά ικανοποιητική η πορεία εφαρμογής των μέτρων για επανεκκίνηση της οικονομίας

13:59 3/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Αρκετά ικανοποιητική» είναι η πορεία υλοποίησης του πρώτου πακέτου των μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για επανεκκίνηση της οικονομίας, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος προέβη σε δηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο μετά από συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τις ηγεσίες του ΚΕΒΕ, του CIPA , της

ΟΕΒ και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου όπου έγινε ανασκόπηση της κατάσταση της οικονομίας.

Όπως είπε, κατά τη συνάντηση αξιολογήθηκε η πορεία υλοποίησης των μέτρων που περιλαμβάνονται στο πρώτο πακέτο μέτρων για επανεκκίνηση της οικονομίας, προσθέτοντας ότι «διαπιστώθηκε ότι υπάρχει στενή παρακολούθηση της εφαρμογής του πρώτου πακέτου μέτρων για την οικονομία και ότι η πορεία είναι αρκετά ικανοποιητική».

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και η δεύτερη δέσμη των μέτρων για την οικονομία που αναμένεται να εξαγγείλει η Κυβέρνηση εντός των επόμενων ημερών και κατατέθηκαν εισηγήσεις από την πλευρά της ΟΕΒ, του ΚΕΒΕ και του CIPA για παροχή κινήτρων που αφορούν αναπτυξιακά έργα και κίνητρα για έργα ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα