Κυκλοφοριακή συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

09:27 25/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί αυτή τη στιγμή στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος της περιοχής της Κακορατζιάς.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, η συμφόρηση προκλήθηκε μετά από δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Εξάλλου η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω των καταρρακτωδών βροχών που πέφτουν κατά διαστήματα παγκύπρια, αρκετοί δρόμοι και ιδιαίτερα οι αυτοκινητόδρομοι, έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Επίσης, ο δρόμος Κοράκου – Φλάσου έχει καταστεί αδιάβατος

λόγω υπερχείλισης του ποταμού Καρκώτη, ενώ λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, στους δρόμους Πεδουλά – Προδρόμου και Κάμπου – Σταυρού της Ψώκας, έχει κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ακόμη ότι λόγω των καιρικών συνθηκών, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα