Καταζητούνται από την Αστυνομία

19:05 2/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

1. Η Αστυνομία αναζητεί τον Florin Daniel Badol, 24 ετών, από τη Ρουμανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τη διάρρηξη 23 εκκλησιών και κλοπής εκκλησιαστικών σκευών, καθώς και κλεπταποδοχής, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του 2011 σε όλες της επαρχίες της Κύπρου.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό,

ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

2. Το ΤΑΕ Πάφου καταζητεί τον ΧΑΡΗ ΣΑΡΙΔΗ, 26 χρόνων, από τη Γεωργία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόδρασης από νόμιμη κράτηση. Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα, 2 Νοεμβρίου, 2011, στην Πάφο.
Ο Σαρίδης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70 μ. περίπου και φέρει τατουάζ στα δάκτυλα του αριστερού του χεριού. Κατά τη στιγμή της απόδρασης φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα, ενώ ήταν ελαφρώς αξύριστος.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

Keywords
Αναζητήσεις
καταζητουμενος σαριδης χαρης, σαριδης χαρης
Τυχαία Θέματα