Η ΠΑΣΥΠΙ καταγγέλει Διοίκηση και Διεύθυνση των ΚΑ για μεθοδεύσεις

17:14 10/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Καταγγελίες κατά της Διεύθυνσης και Διοίκησης των ΚΑ για μεθοδεύσεις κατά την εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας που οδηγεί εν τέλει σε ναρκοθέτησή του, διατυπώνει η ΠΑΣΥΠΙ.

Η συντεχνία των πιλότων με σημερινή ανακοίνωση αναφέρει ότι εκφράζει έντονες ανησυχίες για την κατάσταση και διερωτάται γιατί δεν ανατέθηκε ακόμα η εφαρμογή και υλοποίηση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης

στους ξένους εμπειρογνώμονες, όπως αυτό προβλέπεται στο Σχέδιο και όπως συμφωνήθηκε από την Κυβέρνηση και όλους τους εμπλεκόμενους.

Επίσης, η ΠΑΣΥΠΙ καταγγέλλει Διεύθυνση και Διοίκηση για τεράστιες ευθύνες για την καταστροφική, όπως αναφέρει, πορεία της εταιρείας.

Η ΠΑΣΥΠΙ θεωρεί ότι οι εξελίξεις αυτές “ναρκοθετούν και καθυστερούν την υλοποίηση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης με μεγάλες επιπτώσεις πάνω στην εταιρεία” σε μια περίοδο κατά την οποία θα ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών.

“Για ύστατη φορά, η ΠΑΣΥΠΙ καλεί την Κυβέρνηση να παρέμβει και να επιβάλει στη Διοίκηση και στη Διεύθυνση της εταιρείας να παραδώσουν τις αρμοδιότητες εφαρμογής του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης στους ξένους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να προωθήσουν την επιτυχή εφαρμογή του. Η ΠΑΣΥΠΙ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις όποιες καθυστερήσεις, στρεβλώσεις και παραλείψεις σημειωθούν και οι οποίες απειλούν την προσπάθεια διάσωσης της εταιρείας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα