Δήμος Λευκωσίας: Επιρρίπτει ευθύνες στην Κυβέρνηση για τις πλημμύρες της Πέμπτης

15:45 10/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Δήμος Λευκωσίας επιρρίπτει τις ευθύνες για τη κατάσταση που προκλήθηκε χθες στο οδικό δίκτυο της δημοτικής του περιφέρειας αναφέροντας ότι το κράτος αντιμετωπίζει το θέμα με αναβλητικότητα, αδιαφορία και ανευθυνότητα, προκαλώντας την οργή κάθε πολίτη.

Σύμφωνα με το Δήμο Λευκωσίας το γεφύρι στην οδό Αμμοχώστου στην περιοχή ΣΟΠΑΖ υπερχείλισε ξανά, υποστατικά στη λεωφόρο Λάρνακος και Κέννεντυ πλημμύρισαν ενώ η οδός Κωνσταντινουπόλεως στο Καϊμακλί μετετράπη σε λίμνη.

«Οι κάτοικοι των περιοχών είναι, απολύτως δικαιολογημένα, εξοργισμένοι,

αφού εδώ και χρόνια προειδοποιούν και επισημαίνουν στα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα την κατάσταση, χωρίς αυτά να λαμβάνουν οποιαδήποτε μέτρα αντιμετώπισης των φαινομένων αυτών», προσθέτει στην ανακοίνωση του ο Δήμος.

Περαιτέρω αφού αναφέρει ότι συνεργεία του Δήμου ανταποκρίθηκαν σε σειρά τηλεφωνημάτων δημοτών τα υποστατικά των οποίων πλημμύρησαν ή έπαθαν ζημιές από τις βροχές, επισημαίνει ότι αυτή δεν είναι λύση.

Ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι σε μία χώρα που είναι και θέλει να ονομάζεται ευρωπαϊκή, δεν μπορεί και ούτε επιτρέπεται να είναι έρμαιο των καιρικών συνθηκών και καλεί τα αρμόδια τμήματα και Υπουργεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα