Η οργή του Παπαμιχαήλ για τη «σκηνοθετημένη φωτογραφία» στον τάφο της Αλίκης

20:04 28/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας, αλλά η Αλίκη εξακολουθεί να απασχολεί ακόμη κατά καιρούς την επικαιρότητα.

Πριν αρκετές ημέρες είχε κυκλοφορήσει η φωτογραφία ενός άνδρα, ο οποίος κοιμόταν στον τάφο της εθνικής μας σταρ στο Α΄ Νεκροταφείο και στάθηκε η αφορμή να πουν πολλοί ότι ο τάφος είναι εντελώς αφημένος στην τύχη του κι ότι η οικογένεια Βουγιουκλάκη αδιαφορεί.

Όπως ήταν φυσικό, η οικογένεια αντέδρασε έντονα και κυρίως Γιάννης Παπαμιχαήλ, σύμφωνα με τον οποίο πρόκειται για μια καλά σκηνοθετημένη φωτογραφία με στόχο να πληγεί η οικογένειά του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη μνήμη της μητέρας του, τονίζοντας πως «Κι εγώ κι οι συνεργάτες μου περιμέναμε ότι κάποιοι εκ του πονηρού θα σκεφτούν κάτι… για να ‘πλήξουν’ το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Το περιμέναμε με σιγουριά λίγο πριν από την εκδήλωση κι έτσι έγινε».

Συμπλήρωσε δε ότι δεν πρέπει να «σας κάνει εντύπωση αυτή η φωτογραφία. Κατά καιρούς έχουν φτάσει σ’ εμάς στιγμιότυπα με ανθρώπους που στέκονται στο μνήμα χαμογελώντας ή καταστρέφοντας το για λόγους… δικούς τους. Ο τάφος της μητέρας μου είναι περιποιημένος κι υπάρχει μία κυρία που πληρώνεται για να το φροντίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα