Η κόντρα της χρονιάς: Στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ Ζέτα – Ρέμος! Το πρώην ζευγάρι άνοιξε ΠΟΛΕΜΟ!!!

11:30 19/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τότε που η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αντώνης Ρέμος έβαλαν τέλος στη σχέση τους. Μια σχέση που οι περισσότεροι έλεγαν ότι μπορεί να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε ποτέ…


Οι δυο τους χάραξαν διαφορετικούς δρόμους, διαφορετικές πορείες και πλέον ο καθένας έχει δημιουργήσει τα δικά του σχέδια και όνειρα.

Η ζωή, όμως, τα φέρνει έτσι όπως δεν τα περιμένεις. Ο Αντώνης στο «The Voice» αποτελεί

έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές και κάθε εβδομάδα κλέβει την παράσταση με την παρουσία του. Η Ζέτα από την άλλη πλευρά, ύστερα από τη συμφωνία με το Mega, είναι πανέτοιμη να παρουσιάσει το «Just The Two Of Us», κάνοντας comeback έπειτα από περίπου έναν χρόνο.

Η απόφαση του Μεγάλου Καναλιού είναι το «Just» να βγει στον αέρα Τρίτη ή πιθανότατα Τετάρτη, γεγονός που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ANT1. Τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου, όπως έγραψε πρώτο το «Yes!», σκοπεύουν να αλλάξουν την ημέρα προβολής του «The Voice» και να το μεταφέρουν απέναντι από το «Just», δηλαδή Τετάρτη και μάλιστα με την πρεμιέρα να έχει καθοριστεί για τις 26 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα