Η Δούκισσα ΞΑΝΑ με τον Χολίδη! Η μοιραία συνάντηση στην Γλυφάδα!!!

17:12 18/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μια τυχαία συνάντηση που κανείς δεν μπορούσε να αποφύγει, αφού «έπεσαν» πρόσωπο με πρόσωπο. Ένα πρώην ζευγάρι που ο χωρισμός του το περασμένο καλοκαίρι έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz βρέθηκε face to face σε in στέκι των νοτίων προαστίων. Η αμηχανία πίσω από τα παγωμένα χαμόγελα κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Δούκισσα Νομικού

και ο Χρήστος Χολίδης ξανά μαζί έπειτα από τον ξαφνικό χωρισμό τους. Έστω και για λίγο, έστω κι αν περιορίστηκαν περισσότερο στα τυπικά.

«Ναι, μιλάμε με τον Χρήστο», αποκάλυψε η Δούκισσα μπροστά στις κάμερες και τους άφησε όλους άφωνους. Είχε προηγηθεί η συνάντηση που αποκαλύπτει σήμερα το «Yes!» πριν λιώσει ο «πάγος» που λογικά υπήρχε ανάμεσά τους. Άλλωστε, ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος. Πόσο μάλλον αυτός της Δούκισσας και του Χολίδη έπειτα από έναν θυελλώδη έρωτα που κράτησε κάτι περισσότερο από δύο χρόνια. Ενώ όλοι περίμεναν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, το καλοκαίρι έσκασε η βόμβα. Δούκισσα και Χρήστος έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Ακόμη και σήμερα κανείς δεν έχει καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος ή οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Εικασίες πολλές, αλλά εκείνοι προτίμησαν να μην αποκαλύψουν απολύτως τίποτα.

«Μόνο γλυκά συναισθήματα»

Ο τραγουδιστής το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν ότι «ο άντρας πρέπει να αναλαμβάνει το βάρος ενός χωρισμού, είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο. Επειδή είμαι… βαρύς, εγώ αντέχω αυτό το βάρος». Η Δούκισσα από την πλευρά της επισήμανε ότι από αυτή τη σχέση θυμάται μόνο τα καλά. «Όταν κάτι τελειώνει, είτε σε ερωτική είτε σε επαγγελματική ή σε φιλική σχέση, πατάω delete και διαγράφω όλα τα αρνητικά. Θέλω όταν κοιτάω πίσω να έχω μόνο γλυκά συναισθήματα». Παραδέχτηκε όμως ότι ο χωρισμός ήταν επώδυνος κι η ίδια το έριξε στην εργασιοθεραπεία. «Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση».

Μετά τη συνάντηση αυτή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού. Μπορεί αυτό να αποτελεί επιθυμία όλων των στενών φίλων, τους όμως άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα. «Σε μια σχέση δίνεις δεύτερη ευκαιρία όταν εκείνη δεν έχει τελειώσει. Όταν τελειώσει, προχωράς», δήλωσε πρόσφατα η Δούκισσα η οποία παρά τις φήμες που τη θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή της και να φλερτάρει με γνωστό νεαρό επιχειρηματία, επιμένει ότι είναι μόνη και μάλιστα το απολαμβάνει. «Οι δικοί μου ξέρουν τι συμβαίνει, οπότε δεν νομίζω πως πρέπει να δίνεται συνέχεια. Είμαι μόνη μου και το απολαμβάνω κάπως γιατί έχω αφοσιωθεί στη δουλειά μου. Δεν μου λείπει ο έρωτας», είπε μπροστά στην κάμερα, την ώρα που ο Χολίδης σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι είναι έτοιμος για ένα έρθει κάτι νέο στα ερωτικά του.

Βέβαια στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες «ποτέ», οπότε κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα. Και είναι δεδομένο ότι πολλοί κοινοί φίλοι του ζευγαριού θα προσπαθήσουν να κάνουν το γυαλί να ξανακολλήσει…

Keywords
Τυχαία Θέματα