Η απουσία ενημέρωσης για τις προτάσεις της Τρόικας διχάζει την κοινωνία

14:13 18/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι διαρροές και η απουσία επίσημης ενημέρωσης από την κυβέρνηση για τις προτάσεις της Τρόικα έχουν προκαλέσει σύγχυση και ανησυχία στους πολίτες δήλωσε σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Πόλυς Παλλήκαρος, ο οποίος πρόσθεσε ότι η κοινωνία κινδυνεύει να διχαστεί σε υποστηριχτές και επικριτές ενός μνημονίου που δεν υπάρχει ακόμα.

Ο κ. Παλλήκαρος είπε πως για να τερματιστεί η ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες,

πρέπει η Κυβέρνηση, αξιοποιώντας τη βοήθεια που προσφέρουν οι πολιτικές δυνάμεις και οι κοινωνικοί εταίροι, να προχωρήσει στον καταρτισμό ενός ρεαλιστικού οδικού χάρτη και ενός εφαρμόσιμου σχεδίου εξόδου από την κρίση το οποίο θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των δανειστών της Κύπρου και θα διαφυλάττει την κοινωνική συνοχή και το βιοτικό επίπεδο όλων των ομάδων του πληθυσμού.

Το ΕΥΡΩΚΟ θα αναμένει τις προτάσεις της κυβέρνησης και θα συμβάλει παραγωγικά στη διαβούλευση, δήλωσε ο κ. Παλλήκαρος, προσθέτοντας ότι τα κόμματα πρέπει να αφαιρέσουν από την ατζέντα των κομματικών αντιπαραθέσεων την οικονομία και να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση συλλογικά και σοβαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα