Η Otis Κύπρου υπογράφει συμβόλαιο για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων στα Halcyon Villas στην Λεμεσό

14:36 4/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Otis Ελλάδος και Κύπρου σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία Σταύρος Δημοσθένους ανέλαβαν την προμήθεια και εγκατάσταση 5 επιπλέον ανελκυστήρων τύπου Gen2™ σταHalcyonVillas στην Λεμεσό.

Στο πολυτελές περιβάλλον του συγκροτήματοςHalcyonVillas λειτουργούν ήδη εννέα (9) ανελκυστήρες Gen2, ενώ με την υπογραφή του νέου συμβολαίου θα εγκατασταθούν εντός του 2013 στις υπό κατασκευή βίλλες επιπλέον πέντε (5) ανελκυστήρες

Gen2.Οι ανελκυστήρες Gen2™ με την τεχνολογία Regendrive που επελέγησαν, συμβάλλουν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης μέχρι και 75%, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα, επιστρέφοντας την ενέργεια που παράγεται κατά την κίνηση του ανελκυστήρα στο ηλεκτρικό δίκτυο του κτιρίου ώστε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί από άλλες λειτουργίες.

«Η συνέχιση της συνεργασίας μας με την εταιρεία Σταύρος Δημοσθένους επισφραγίζει την μακρόχρονη μεταξύ μας σχέση, η οποία έχει γερά θεμέλια και χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη στα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας μας. Με τη νέα αυτή ανάθεση η Otis ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την παρουσία της στα σημαντικά έργα της Κύπρου.» σημείωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Otis Ελλάδος και Κύπρου, κ. Νάσος Μπίκας.

Το συγκρότημα των HalcyonVillas, του οποίου η κατασκευή ξεκίνησε το 2010,αποτελείται από 14 πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες οι τελευταίες εκ των οποίων αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2013. Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αμαθούντας, ακριβώς έξω από την παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού. Όλες οι βίλες έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και διαθέτουν απλές αρχιτεκτονικές μορφές από γηγενή πέτρα, προσφέροντας έτσι μια τέλεια αντίστιξη με τη γη.

Λίγα λόγια για την OTIS

Η Otis Ελλάδος και Κύπρου είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων – διαδρόμων στην ελληνική και κυπριακή επικράτεια. Απασχολεί 220 άτομα μόνιμο προσωπικό, εκ των οποίων οι 140 είναι ειδικευμένοι τεχνικοί. Συντηρεί πάνω από 11.000 ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/διαδρόμους σε όλη την Ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται με Καταστήματα στην Αττική (Νέα Ιωνία, Αθήνα Κέντρο και Νέο Κόσμο), Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κω, Κατερίνη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Κέρκυρα, Κόρινθο και Λεμεσό.

Η OtisElevatorCompany είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και συντηρητής προϊόντων μετακίνησης συμπεριλαμβανομένων των ανελκυστήρων, των κυλιόμενων κλιμάκων και των κυλιόμενων διαδρόμων. Έχει την έδρα της στο Farmington στο Connecticut, απασχολεί 60.000 υπαλλήλους, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερες από 200 χώρες και συντηρεί 1,7 εκατομμύρια ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες σε όλον τον κόσμο. Η United Technologies Corporation, με την έδρα της στο Hartford του Connecticut, είναι μια εταιρεία η οποία διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες στην κατασκευαστική και αεροδιαστημική βιομηχανία.

The post Η Otis Κύπρου υπογράφει συμβόλαιο για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων στα Halcyon Villas στην Λεμεσό appeared first on onlycy.com - Cyprus News Portal, Ειδήσεις, Eidisis, Kypros.

Keywords
Τυχαία Θέματα