Η Hermes δεν παρεμβαίνει σε εσωτερικά των ΚΑ

16:32 25/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Hermes Airports δεν έχει την πρόθεση να εμπλακεί σε διάλογο με οποιοδήποτε συντεχνιακό στέλεχος μιας αεροπορικής εταιρείας, δηλώνοντας πως η άποψη της Hermes είναι ότι την επίσημη θέση των Κυπριακών Αερογραμμών εκφράζει η διεύθυνση της εταιρείας και κανένας άλλος.

Στη τοποθέτηση αυτή προέβη το μεσημέρι ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports

Αδάμος Ασπρής, κληθείς να σχολιάσει πρόσφατες αναφορές του Προέδρου της συντεχνίας ΣΥΝΥΚΑ Ανδρέα Πιερίδη, ο οποίος αφήνει αιχμές σχετικά με την συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του κράτους και της Hermes Airports με την Ryanair στο πλαίσιο παραχώρησης εμπορικών κινήτρων στα αεροδρόμια της Κύπρου.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Ασπρής είπε ότι «δεν έχουμε πρόθεση να μπούμε σε διάλογο με ένα συντεχνιακό στέλεχος μιας αεροπορικής εταιρείας. Είναι δικαίωμα του κάθε ενός να εκφράζει τις θέσεις του. Οπως γνωρίζετε, οι Κυπριακές Αερογραμμές προσπαθούν να χαράξουν μια νέα πορεία και να ορθοποδήσουν».

Ο κ. Ασπρής είπε πως «είναι μια καθαρά δική τους εσωτερική διαδικασία και δεν πρόκειται να παρέμβουμε. Άλλωστε την επίσημη θέση των Κυπριακών Αερογραμμών την εκφράζει η διεύθυνση της εταιρείας και όχι ο οποιοσδήποτε άλλος».

Ο πρόεδρος της ΣΥΝΥΚΑ Ανδρέας Πιερίδης υποστηρίζει ότι η συμφωνία που έγινε μεταξύ της κυβέρνησης και της Ryanair «είναι καταστροφική για τις Κυπριακές Αερογραμμές και τον τουρισμό της Κύπρου».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι «η Ryanair θα μεταφέρει φτηνό τουρισμό στην Κύπρο, ο οποίος δεν αφήνει εισοδήματα και θα πλήξει την ήδη πληγωμένη ανταγωνιστικότητα των Κυπριακών Αερογραμμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα